Близък разговор с кожата

Близък разговор с кожата

Ако кожата можеше да говори, щеше да ни разкаже интересни неща. Например това, че не я забелязваме, докато не започне сама да издава възрастта и умората ни. Че не я подхранваме достатъчно, не я предпазваме от слънцето и нехайно я оставяме да се сбръчка от сухота.

Вероятно щеше да се оплаче от околната среда, която непрекъснато я "храни" с вредни елементи. И със сигурност би говорила дълго за всички онези обещаващи младост и здраве козметични марки, чието действие мълчаливо поема върху себе си, въпреки парабените, алергизиращите съставки и вредните химични вещества.

Ако можеше да поиска нещо, кожата би поискала от нас най-основните и в същото време най-трудно доставими неща - сън, вода, чисти съставки, баланс между оптимална грижа и строга медицина.

Във времето на модерните технологии козметиката може да обещае и да промени реално възрастта на кожата. Въпросът обаче е, че в този огромен и непрекъснато попълващ се от нови продукти и брандове пазар е трудно да се ориентираш на коя козметична марка да се довериш.

През 2003-та година в Швейцария - мястото, където шоколадът, банковите услуги и медицинската козметика нямат равни - се създава една много различна и иновативна козметична марка, която в наше време е емблема на най-съвременната професионална грижа за кожата. Името й е TEOXANE и днес, петнайсет години по-късно, тя е разпознаваема като изключително висококачествена, работеща и безопасна козметика от много висока класа.

Широката й гамата от дермални филъри дава възможност да се третира всяка зона по най-добрия начин. В резултат бръчките са попълнени по най-естествения начин, а кожата е ревитализирана и подмладена.

И понеже сме наясно, че всеки козметичен бранд претендира да е сред най-добрите, нека дадем думата на безспорните факти, които отличават тази швейцарска медицинска козметична марка от всяка друга!

Дванайсет причини да се доверим на TEOXANE

1. TEOXANE е предпочитана марка от специалисти по естетична медицина и дерматолози, които са убедени в нейната ефективност и безопасност.

2. TEOXANE Laboratories има собствени отдели за Проучване & Развитие, за да може да предвиди тенденциите и нуждите в козметиката и да създаде оригинални продукти, които да им отговорят.

3. TEOXANE контролира всички етапи на производство, за да може да осигури на клиентите и на специалистите медици висококачествени и чисти продукти.

4. TEOXANE работи с най-висококвалифицирания и сертифициран орган за контрол на качеството в Европа -British Standards Institution (BSI).

5. TEOXANE е третият лидер на пазара на филъри с хиалуронова киселина, който продължава да съществува като независима компания. Това означава, че марката има абсолютна свобода да създава свои уникални продукти и иновации.

6. TEOXANE работи със своя собствена, патентована технология RHA® (eластична хиалуронова киселина), която предлага много повече от познатите възможности на традиционната хиалуронова киселина. RHA Resilient Hyaluronic Acid образува резервоар в зоната на апликиране, което позволява постепенно освобождаване на активните съставки, по-висока резултатност и значителна дълготрайност.

7. Кръстосано свързаната хиалуронова киселина на TEOXANE се съдържа в цялата гама на марката, което позволява създаването на богато портфолио от продукти, подходящи за различни индикации.

8. Днес TEOXANE  има над 6 милиона продадени инжекции Teosyal®.

9. Последната разработка на марката е дермо-реструктурираща формула, която съчетава 3 антиоксидантa, 8 аминокиселини, 2 минерала и витамин В6. Всички съставки са естествено присъстващи в кожата, антиалергични са и действат в комбинация с хиалуроновата киселина, за да стимулират еластичността на кожата.

10. Всички продукти преминават през медицински тестове, а ефикасността и поносимостта към продуктите се оценява от дерматолози. В нито един козметичен продукт на TEOXANE няма парабени, феноксиетанол и алергени.

11. Линията Teoxane Cosmeceuticals е създадена специално като допълваща грижа на специализираните естетични процедури, като подсилва и удължава ефекта им. Продуктите могат да се прилагат и като премиум домашна грижа за кожата.